L'Estartit un petit poble costaner

Des d’una vasta platja de sorra a milles i milles d’intacta costa rocallosa, amb boniques raconades i espectaculars coves al redòs d’una paret, coronada per magnífiques pinedes, caient vertical sobre el blau intens del mar.

Una infraestructura turística variada i nombrosa, campings, apartaments, hotels, centres comercials i de divertiment, la possibilitat de practicar tota mena d’esports - escafandrisme, vela, windsurfing, esquí nàutic, pesca, equitació, tenis, etc. - , les excursions per descubrir el seu entorn natural a l’hora que l’encant dels mercats típics de la rodalia, les activitats culturals, el patrimoni històric-artístic - castells medievals, museus, esglésies gòtiques i romàniques…- fan d’aquest petit poble un lloc ideal per passar les teves vacances. Aquí tindràs l’oportunitat de combinar l’útil amb l’agradable, aturar-te en la natura o satisfer la teva sed de cultura, això sí, sempre al ritme del teu desig.
OFERTA APARTAMENT - 1 SETMANA APARTAMENT OFERTA APARTAMENT OFERTA HOTEL - 1 SETMANA HOTEL OFERTA HOTEL Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA